Menu

DSC 0629De inspanningen van de organiserende VVV ten spijt, dit jaar nemen er slechts drie kleine wagens deel aan de allegorische optocht. Vorig jaar waren dat er nog negen. Wat ook verschilt met voorgaande jaren is dat er in deze categorie dit jaar geen enkele groep aan het bouwen is geslagen, het betreffen alleen maar duo's. 

Sygrid Hoogland en Tess Sietsma maakten een grote dromenvanger, Pokemonfans Benny Brinksma en Jesse Zuchowski pakten hun liefhebberij als thema en Theo Woudstra en Mika Hanekom organiseerden een straatrace met Mario Kart. De drie tweetallen gaan nu onderling uitmaken wie er met de prijzen naar huis gaat.

VVV plaatste afgelopen zomer verschillende oproepen om meer deelnemers te enthousiasmeren. Daarin werd benadrukt dat sinds een aantal jaren ook de kleine wagens kans op een publieksprijs. Als extra motivatie, om bijvoorbeeld vriendengroepen over de streep te trekken, werd benadrukt dat er gegarandeerd prijzengeld voor alle deelnemers is. 

Lees ook: Laatste kans voor kleine wagens

DSC 0631DSC 0631Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!