Menu

zoeken

190828 Logo VVVVereniging Voor Volksvermaak Sint Nicolaasga zet haar gebouw aan de Gaastweg 16 aankomende zaterdagmiddag open voor inwoners, die hun lidmaatschapskaart en programmaboekje voor de allegorische optocht nog niet hebben ontvangen. Ook mensen die geen automatische incasso hebben of zich nog willen aansluiten, kunnen er tussen twee en vier uur terecht. 

De VVV roept jongeren ook om zich aan te melden. Vanaf zestien jaar horen ze namelijk zelfstandig lid te zijn en kunnen ze niet meer op de gezinskaart. De kermiskaartjes zijn inmiddels ook uitgedeeld op de basisscholen. Kinderen tot twaalf jaar, die bijzonder onderwijs genieten, kunnen hun kermiskaartjes zaterdagmiddag ophalen in het VVV-gebouw.

De Sint Nykster Merke, met als blikvanger de 69ste editie van allegorische optocht op donderdag, vindt plaats van 5 tot en met 7 september.

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!