Menu

zoeken

190731 Tennisbaan LangweerStichting Westermeer steunt tennisvereniging LTC’78 uit Langweer met een flinke subsidie voor de aanschaf van energiezuinige verlichting. LED-armaturen moeten de twee kunstgrasbanen in de toekomst verlichten. In totaal is er bij de laatste bestuursvergadering van Westermeer een bedrag van 3500 euro aan de tennisclub toegezegd.

Bij de derde vergadering is er in totaal een bedrag van 15.300 euro toegekend. Het ging om vier aanvragen. Ook de Ondernemersvereniging Langweer/Vereniging Promotie Langweer krijgt een mooi bedrag. Voor het laten beschilderen door een graffiti kunstenaar van de inmiddels aangebrachte schutting bij de oude haven is een subsidie van duizend euro toegekend.

Westermeer heeft jaarlijks ongeveer 155.000 euro beschikbaar voor het verlenen van subsidies, voor doelen binnen de voormalige gemeente Skarsterlân plus Terherne.

(Foto's: De Zakenman)

190731 Schutting Langweer

190731 Schutting Langweer Friese vlag



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!