Menu

zoeken

190723 Kerk Scharsterbrug bordDe protestantse gemeente Ouwsterhaule-Scharsterbrug is nog op zoek naar een predikant. Vorig jaar september maakte dominee Arnold Vriend na acht jaar de overstap naar Protestantse Gemeente Workum en de Protestantse Gemeente It Heidenskip.

De Mobiliteitspool van de Protestantse Kerk in Nederland publiceerde deze maand een vacature waarmee wordt gezocht naar een 'beginnend predikant' voor drie tot vijf jaar. De 'Mobiliteitspool' is bedoeld voor medewerkers met een bijzondere aanstelling, die worden uitgeleend aan plaatselijke gemeenten ten behoeve van specifieke werkzaamheden. Het gaat dan om beginnende predikanten, jeugdwerkers, interim predikanten, categoriale pastores en pioniers. De gemeente, met kerken in Ouwsterhaule en Scharsterbrug, zoekt zelf een inspirerende voorganger.

Op dit moment worden de diensten voorgegaan door verschillende predikanten. 

(Foto's: De Zakenman)

190723 Kerk Ouwsterhaule190723 Kerk Ouwsterhaule



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!