Menu

hedammers wens 3Ronald Oppedijk en Tjitse Potijk hadden een grote bij de wenscommissie van Maeykehiem ingeleverd voor een  gastoptreden met het shantykoor de Headammers. De ouders van Jitse en Ronald kregen dit voor elkaar bij het ‘vlak voor de vakantieconcert’ van het Sint Nykster shantykoor.

Het werd een spetterend optreden waarbij Tjitse en Ronald met volle teugen genoten. Ronald speelde de nummers  mee op zijn accordeon en Jitse  speelde naar hartelust op de tamboerijn.  

Het concert kon door het weer helaas niet in de openlucht worden gespeeld maar  de  gezellige kantine van de watersportvereniging was een prima locatie en was stampvol.   In de finale kregen Tjitse en Ronald nog versterking van André Hoekstra als zanger en traditioneel is het Renë van Aalsum die de dirigentstok van  Jacob Jellesma overneemt.

Zo ging woensdagavond een prachtige wens van beide jongens in vervulling waarbij bij de toeschouwers soms een traantje viel voor dit prachtige optreden.

(foto's: De Zakenman)

hedammers wens 4hedammers wens 5hedammers wens 6hedammers wens 7hedammers wens 8

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!