Menu

zoeken

naxcht zonder dak 2019 44Zesentwintig  jongens en meisjes van de PKN kerk Op é Noed hebben vrijdagnacht in de voortuin  van de Heidepleats van  Jan Geuvert en Jantsje Hoogkamp de nacht doorgebracht in kartonnen dozen en dat allemaal voor de actie voor de straatkinderen uit Bolivia.

Het maken van de kartonnen huisjes is al een feest op zich voor de jeugd. Met veel creativiteit en duck tape worden de huisjes gemaakt. Rond half 10 werd het resultaat aan de ouders getoond  waarbij  de ouders ook de huisjes van binnen konden bewonderen.

De weestomstandigheden bij de kortste nacht van 2019 was perfect. Onder een strak blauwe lucht doken de kinderen na afscheid van de ouders hebben genomen het bed in.De nacht werd zaterdagmorgen afgesloten met een gezamenlijk ontbijt   waarna alles wordt opgeruimd.en de tuin terug wordt gegeven aan familie Hoogkamp

Het streefbedrag was dit jaar € 2000 maar bij de telling was dit al bijna € 2500 een enthousiaste Jannie van Koten van de organisatie verwacht dat met zondag tijdens de afsluitende dienst en collecte dit ook wel  3000 kan worden. “fantatisch allemaal wa hier vanavond allemaal gebeurd” verteld Jannie  trots.

(foto's: De zakenman)

Hieronder dor foto's van de nacht zonder dak

ozio_gallery_nano

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!