Menu

zoeken

190516 VerkiezingsbordDe meeste politieke partijen, die aan de Europese verkiezingen deelnemen, nemen niet de moeite om een poster op verkiezingsborden in het buitengebied te plakken. Ook op het bord bij de rotonde in de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga hangen 'slechts' vijf posters. 

Waar bij andere verkiezingen partijen zelfs weleens posters over die van anderen werden geplakt, er twee borden stonden of dat er speciale 'plaksessies' met alle partijen op een centrale locatie werden georganiseerd, blijft het bord in Sint Nyk nu voor het grootste deel wit. Alleen CDA, Partij voor de Dieren, GroenLinks, ChristenUnie/SGP en VVD namen de moeite.

Volgende week donderdag mogen we in het kader van de Europese verkiezingen naar de stembus. Het bord bij de rotonde in Sint Nyk is het enige op het grondgebied van DeSintNykster.nl.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!