Menu

190510 BeachvolleybalDe inschrijving voor de tiende editie van het Beachvolleybaltoernooi van KPJ Sint Nicolaasga op pinksterzondag (9 juni) zat twintig minuten na de openstelling al vol. Nog niet eerder zat de organisatie zo snel aan het maximale aantal teams. 

De groepen die zich op 21 april op tijd hadden ingeschreven hebben vrijdag een mail ontvangen. Voorgaande jaren bleek het Beachvolleybaltoernooi, op het plein voor Het Zalencentrum, ook al mateloos populair. Dat het maximum aantal teams voor de tiende editie al zo snel zou worden bereikt, daar had ook KPJ niet op gerekend. Dit jaar is er namelijk zelfs ruimte voor drie extra teams.

Op eerste pinksterdag zullen 39 teams van vijf of zes personen in twee verschillende toernooien meespelen. Het eerste toernooi start om half één 's middags. Om vier uur 's middags begint de tweede helft van het deelnemersveld met haar wedstrijden.

De teams die bij de inschrijving net te laat waren, komen op een reservelijst. KPJ moedigt de deelnemers aan om tijdens het toernooi ook een originele outfit aan te trekken. 

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!