Menu

zoeken

verkoop de Pit 10De weersvoorspellingen waren niet gunstig voor de vrijmarkt van de buurtvereniging Bouwen Houtring. Desondanks stonden de eersten ‘kooplui' al vroeg klaar. 

 

Om negen uur was het nog wat miezerig. Gelukkig klaarde het weer langzaam op en kon de handel echt beginnen. Een ritje op de pony, heerlijke broodjes hamburgers en wafels met extra slagroom, aan alles was gedacht. Het draaiend rad zette de wijzer naar prachtige prijzen, de opbrengst is voor de optochtwagen. De bezoekers draaiden volop voor hun kansen. Een levendige handel was er met overtollig speelgoed en dvd's met films, waarbij stevig over de prijs werd onderhandeld.

 

(foto’s: De Zakenman)

 

 

 

 

 

 

 

verkoop de Pit 4verkoop de Pit 5verkoop de Pit 6verkoop de Pit 7verkoop de Pit 9verkoop de Pit 11verkoop de Pit 12verkoop de Pit 13verkoop de Pit 14verkoop de Pit 16



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!