Menu

zoeken

170203 jeugdspoar1

Voor de tweede keer organiseert jongerenvereniging Jeugdspoar uit Sint Nicolaasga 'Ruil je rot'. De deelnemers gaan aankomende zaterdagavond tussen zeven uur en half negen langs de deuren in het dorp om voorwerpen te ruilen. 

De activiteit vindt plaats op basis van het principe van 'Voor een appel en een ei', die met andere voorwerpen worden geruild. De groepjes proberen in ander half uur tijd al ruilend leuke artikelen bij elkaar te krijgen. Die worden vervolgens op de Facebook-pagina van Jeugdspoar geveild. Het groepje dat op vrijdag 8 februari om 12.00 uur het hoogste bod ontvangt wint. De bieder met het hoogste bod kan diezelfde avond vanaf acht uur zijn voorwerp bij De Wissel afhalen en contant afrekenen. 

De opbrengst gaat naar Jeugdspoar. In 2017 leverde de ruilactie onder andere een energiestation, een tennisracket, een paar ski's en een authentieke Sparta-brommer op.

(Archieffoto's: De Zakenman)

170203 jeugdspoar2



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!