Menu

zoeken

190126 Boerderij Nijpels DijkenDe woonboerderij van Ed Nijpels in Dijken staat nog altijd te koop. De vraagprijs van het dertien kamers tellende pand met zwembad is in een aantal jaren van 2,4 naar een kleine 1,7 miljoen euro gezakt.

Het is al langer bekend dat de VVD-coryfee en oud-commissaris van de koningin van Friesland afstand wil nemen van zijn boerderij en Dijken wil verlaten. Hij heeft ook een woning in de grachtengordel van Amsterdam. De vraagtijd is daarom al flink gezakt. De advertentie op Funda moet meer succes opleveren.

De kapitale boerderij in Dijken is de afgelopen tijd ook voer voor discussie. Nijpels is namelijk voorzitter van het Klimaatberaad en leidt daarmee de 'Klimaattafels' die maatregelen voor verdere verduurzaming van Nederland voorstellen. Aangezien zijn eigen woning met label G niet het beste voorbeeld van energiezuinigheid is, is dat koren op de molen van milieucriticasters.

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!