Menu

zoeken

190112 Invalidenparkeerplaats ScharsterbrugInvaliden hebben met de realisatie van een speciale parkeerplek de mogelijkheid gekregen om dichterbij de kerk in Scharsterbrug te parkeren. Op verzoek van de kerkelijke gemeente Ouwsterhaule-Scharsterbrug is de gehandicaptenparkeerplaats door de gemeente gerealiseerd.

De kerk wordt regelmatig bezocht door mensen met een handicap. Het parkeerterrein naast het godshuis is niet erg groot. Tijdens diensten staat het terrein daarom gauw vol. Gevolg is dat de invalide bezoekers geen plek kunnnen vinden, of de auto ver van de ingang van de kerk moeten parkeren. 

Naast de kerk, op het terreintje aan de Stringen dat in eigendom is van De Fryske Marren, is de parkeerplaats gerealiseerd. Voor 250 euro heeft de gemeente een bord en een paal aangeschaft en geplaatst. 

(Foto: De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!