Menu

zoeken

playbackshowJeugdspoar heeft samen met he wapen van Friesland de playbackshow weer nieuw leven ingeblazen. Een aantal jaren geleden is de playback gestopt nadat jaren een populair evenement op het eind van het jaar was. Het oppakken van smaakt naar meer want het werd voor jong en oud een prachtige middag.

Voor veel jongeren onder de tien is playback redelijk onbekend. In het publiek veel toeschouwers die ooit op het podium hebben gestaan en nu met veel plezier keken naar de “ártiesten” Het enthousiasme van toeschouwers , artiesten en Jeugdspoar was groot zodat het volgend jaar zeker een vervolg zal krijgen.

Alle artiesten en groepen zetten hun beste beentje voor waarbij - Red de bij - van kinderen van Kinderen en de groep de Zuskes met  - Melken doe je zo -  de eerste prijs in ontvangst mochten nemen

(foto's: De Zakenman)

hieronder een inmpressie van de artiesten van Jeugdspoar

 

ozio_gallery_nano



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!