Menu

Banzai JohnSinds enkele jaren vult ook Banzai-John de route van “de Krystkuier”. Met zijn bijzonder creatieve beelden gemaakt van boomstammen, is hij een bekend begrip in de Vegelinsbossen.

 

Banzai-John is een kettingzaagkunstenaar en maakt beelden/sculpturen van boomstammen. Langs de route van het in 2016 gecreëerde “Kabouterpad” heeft Banzai-John al vele creaties mogen maken. “Het hout dat ik gebruik kan van elke boom zijn, ook een boom die nog in de tuin staat kan ik omtoveren tot een beeld naar wens: creativiteit om een beeld te bedenken is er genoeg en ik beleef veel plezier aan het maken van een beeld.” aldus Banzai-John.

Ook dit jaar zal Banzai-John de wandelaars weer verrassen met een nieuwe creatie. De te bewerken boom is al uitgekozen en hij is er meer dan klaar voor. Bent u benieuwd naar wat hij dit jaar zal maken? Kom dan 2e kerstdag naar “de Krystkuier” in Sint Nicolaasga.

 

 

(archief 2015: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!