Menu

zoeken

sociaal goud 52Het samenwerking project Sociaal Goud organiseerde donderdagavond een kerstdiner voor deelnemers aan het project . Projectleider Marleen Suurmeijer was bijzonder tevreden  over het initiatief van de stagiares voor een kerstdiner in de gezellig aangeklede Blaauwpleats.

Hof en Hiem manager Harrie Dijkstra, een van de initiatiefnemers , is erg tevreden over het project dat twee jaar geleden in de gemeente de Fryske Marren en Sûd West is opgestart. In Doniahiem is het Buddy project opgestart om bewoners uit hun sociaal isolement  te halen.

Bij het kerstdiner ook Jelle Dijkstra die als eerste zich aanmeldde van het project en nog steeds zeer te spreken is.  Edward Luttikhuis van de Blaauwpleats  heeft bij de voorbereidingen in de keuken  hulp van de stagiares gehad. voor het goed gevulde kerstdiner. Ook zij hebben veel kansen bij het project, zo hebben een veertiental stagiares in de twee jaar door het project een vaste baan weten te vinden.

(foto's: De Zakenman)

sociaal goud 45

sociaal goud 50

sociaal goud 56

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!