Menu

zoeken

PUBQUIZ 12De tafeltjes waren zaterdagavond allemaal bezet bij de laatste pub quiz van 2018 in Het Wapen van Friesland. Jong en oud zaten kriskras door elkaar en de teams van zes personen gingen er een goed voor zitten toen Reggy Meurs de eerste vraag stelde.

Het thema van de laatste avond was het jaar 2018 waarbij een breed scala aan onderwerpen aan de orde kwamen.  Een tafel dicht aan de bar was bezet door de broers Peter en Rolf de Lange met hun maten. Bij de oplezen van de antwoorden  werd verscheiden keren de handen in de hoogte gehouden bij een foutief antwoord. Excuses voor het team omdat hun vaste maat dit keer verstek liet gaan.

Aan de andere tafels een groepje Hoekstra dames uit Idskenhuizen. Zij hadden een politiek zwaar gewicht  in hun midden voor de vragen met over politiek en wereld oriëntaties 

Tussen de diverse ronden door werd de tussenstand bekend gemaakt en de werden bij diverse tafeltjes elkaar een flink aangekeken zo fanatiek ging het eraan toe. Zo niet aan het tafeltje van  het team sjumar met Martin v.d Goot, Tineke Visser, Johannes Wierstra, Gerard v.d Lageweg, Jacob Sijperda en Elske Visser hier gingen de handen in de lucht bij het bekend maken van de prijzen zij waren dit keer de winnaars van de laatste editie van 2018.

(foto's: De Zakeman)

PUBQUIZ 3

PUBQUIZ 4

PUBQUIZ 8

PUBQUIZ 14

PUBQUIZ 1

PUBQUIZ 15



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!