Menu

zoeken

11122653 KerststukjeMiks Welzijn organiseert voor de aankomende tijd onder de naam ‘Winters Actief’ een drietal evenementen. Contact, gezelligheid en verbondenheid staan daarbij voorop. Het Unitas-gebouw in Sint Nyk is opstapplaats voor het vervoer naar de evenementen. De doelgroep van Winters Actief zijn in principe alle inwoners van De Fryske Marren, met de nadruk op mensen die te kampen hebben met eenzaamheid.

Op zondag 16 december vertrekt om 13.30 uur vanaf Unitas een bus richting het Dickens Festijn in Lemmer. Het centrum van het dorp vormt het decor voor het historisch straattheater. Deelname is gratis, consumpties zijn voor eigen rekening. Opgave is uiterlijk 7 december.

Het Sneker begeleidingsorkest DeBasic-XL organiseert op zaterdag 22 december een kerstconcert in Sneek. The New Gospel Sensation vergezeld de muzikanten. Om 19.00 uur vertrekt het vervoer richting Sneek vanuit Sint Nyk. Kosten zijn 19,95 euro, waarbij het drinken voor eigen rekening is. Er zijn maximaal acht plaatsen beschikbaar. Opgave voor 20 december.

Miks Welzijn organiseert zelf op vrijdag 11 januari een Wandeltocht en Nieuwjaarsborrel in Joure. Om 13.15 uur kan in Sint Nyk worden opgestapt. Kosten zijn vier euro en dat is inclusief een hapje en een drankje. Opgave voor 7 januari.

Aanmelden voor één van de activiteiten van Winters Actief kan via telefoonnummer 0513-414 593 of . Vermeld bij de aanmelding dat het gaat om Winters Actief, de activiteit waaraan u wilt deelnemen en of u gebruik wilt maken van het vervoer vanaf de opstapplek.

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!