Menu

180811 Sks Stavoren0Stichting Westermeer heeft een bedrag van zestienduizend euro beschikbaar gesteld voor de aanschaf van nieuwe zeilen voor het Langwarder Skûtsje. Het is één van de zeven doelen waaraan een bijdrage is toegezegd. Ook jeugdsociëteit De Wissel en Stichting Toanielselskip Sint Nyk hebben een subsidie gekregen.

De Wissel krijgt achthonderd euro voor het organiseren van een jeugdsurvival in Sint Nicolaasga. Aan het Tonielselskip is een bijdrage van vijftienhonderd euro toegezegd. Dat geld is bedoeld voor het opvoeren van het toneelstuk ‘Jou my wjukken’, dat in januari/februari 2019 op de planken wordt gebracht.

Het totale bedrag dat Stichting Westermeer in de laatste vergadering van 2018 heeft toegekend is 38.800 euro. Jaarlijks is er ongeveer 155.000 euro beschikbaar voor doelen in de voormalige gemeente Skarsterlân en Terherne.

(Archieffoto: De Zakenman)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!