Menu

2017 Krystkuier 106Een krystkuier, een wandeling met familie en/of vrienden tijdens tweede kerstdag. Op deze manier kunt u tussen al de heerlijke kerstetentjes door een frisse neus halen en lekker de benen strekken. Ook dit jaar is er met veel zorg een wandelroute uitgezet waarin u uw ogen uit kijkt. 

 Al jaren vindt de Krystkuier op de 2e kerstdag plaats in en rondom Sint Nicolaasga. Tijdens de wandeling wordt u voorzien van vele muzikale klanken en er wordt ook nog gedacht aan de inwendige mens door middel van enkele warme versnaperingen!

Wij hopen u te mogen verwelkomen in het Zalencentrum op de 2e kerstdag om aan deze mooie wandeling te beginnen. Tot dan!

Start:              Vanuit het Zalencentrum te Sint Nicolaasga (Baron van Hardenbroekstraat 3)

Inschrijving:  Van 12.30 tot 14.30 uur

Kosten:          €3,- per persoon, kinderen t/m 12 jaar gratis

Afstand:         ca. 6,5 km

Na de wandeling is er nog gelegenheid om in het Zalencentrum na te genieten van de Krystkuier. De foto's die tijdens de wandeling gemaakt zijn zullen dan te zien zijn op een groot scherm.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt met behulp van vele vrijwilligers en sponsoren.

Commissie “de Krystkuier” Sint Nyk

 

 

 Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!