Menu

zoeken

221118 vvi bussenisclub 22Ter gelegenheid van het vijfjarig bestaan van de Business Club VVI waren donderdagavond de Graafschraptrainer Henk de Jong en Omrop Fryslân presentator Arjen de Boer uitgenodigd om het één en ander te vertellen over het trainerschap van de populaire trainer van  de 'Super Boeren' uit Doetinchem.

De Businiss Club werd, nu vijf jaar geleden, opgericht nadat na twintig jaar Portena ophield met het sponsoren van de club uit Idskenhuizen. Dat bericht kwam net in de 'crisisjaren'. Een aantal ondernemers heeft toen de koppen bij elkaar gestoken en de club opgericht waar nu inmiddels een 25-tal bedrijven is aangesloten.

Het werd een geanimeerde avond in de volle VVI kantine vol met anekdotes uit het trainersvak van markante trainer Henk de Jong. Ooit begonnen als jeugdtrainer in Drachten en vervolgens via Sneek naar het betaalde voetbal bij onder andere Groningen, Heerenveen nu De Graafschap en natuurlijk Cambuur.

(foto's: De Zakenman)

221118 vvi bussenisclub 8

221118 vvi bussenisclub 26



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!