Menu

zoeken

180918 Kleis Pit en John van Arnhem dragen schakelZorggroep Hof en Hiem en Miks welzijn hebben afgelopen maandag een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Beide organisaties werken samen met oudere mensen in de gemeente de Fryske Marren.

Al langer werken de organisaties professioneel samen aan verschillende projecten en activiteiten.  Zo wordt voorlichting gegeven aan mantelzorgers, worden activiteiten georganiseerd in ontmoetings-cafés en werd een week voor Kunst en Cultuur gehouden.

Medewerkers van beide organisaties gaan verder aan de slag met het uitvoeren en ontwikkelen van plannen en activiteiten. Dit gebeurt rondom de kernen Balk, Joure, Lemmer en  Sint Nicolaasga. De eerste stap is al gezet, namelijk het in beeld brengen van wat er al is. Vervolgens wordt samen met de inwoners en andere partijen bekeken wat er eventueel verder nodig is

(foto: Hof en Hiem)

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!