Menu

180913 VerteljasSpeciaal voor baby’s en peuters uit Sint Nicolaasga en omgeving wordt op woensdag 26 september in Maeykes Bibliotheek tussen tien en elf uur een activiteit met de zogenoemde ‘Verteljas’ georganiseerd.

Jeugdmedewerker Marije Kooistra van Bibliotheken Mar en Fean neemt het boek ‘We hebben er een geitje bij’ van Marjet Huiberts en Iris Deppe. In de zakken van haar grote gekleurde Verteljas zitten spulletjes die te maken hebben met het prentenboek. Een leerzame manier die de taal- en spraakontwikkeling van baby’s en peuters stimuleert, zo blijkt uit onderzoek. De vrolijke manier van voorlezen verhoogt de concentratie en versterkt de band tussen kinderen en ouders of grootouders.

Na afloop is er gelegenheid om de collectie baby- en peutelboeken bij Maeykes Bibliotheek (Rengersstraat 2) te bekijken. Ook is het mogelijk om een lidmaatschap af te sluiten. Aanmelden is niet nodig.Er is vrije inloop en voor de ouders en/of grootouders staat een kopje koffie klaar.

(Foto: Bibliotheken Mar en Fean)Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!