Menu

zoeken

petjeballen 2018 41Een compleet nieuwe petjebal commissie van het VVV werd compleet overdonderd door de grote deelname aan het traditionele petjeballen tijdens de Sint Nykster Merke. Tinke Visser, als eerste jaars VVV bestuurslid, had handen vol aan het op papier zetten van de deelnemers. Met behulp van haar secondanten verliep alles vlotjes.

Bij de jongeren onder de 16 jaar werd het een familie-aangelegenheid. In de finale was het Wander Steneker die zijn neefjes Aise en Wiebren van der Sluis de baas was. Deze drie jonge deelnemers mogen volgende week zaterdag hun prijzen ophalen bij de jaarlijks prijsuitreiking in het Zalencentrum.

Ruim 50 deelnemers stonden achter het touw voor de 16+ groep. Of het de aantrekking kracht van de nieuwe commissie was of het hardnekkig gerucht voor extra startkaarten voor het bromfietsen van zaterdag is niet helemaal duidelijk, maar na een lange reeks kwamen toch de oude bekenden van voorgaande jaren in de finale.

Henri Hogeling versloeg in de finale Jelmer Jaspers. Jelle Jelsma werd verrassend derde en mag volgende week zaterdag ook naar de prijsuitreiking.

(foto's De zakenman)

Hieronder een aantal Foto's van het petjeballen

ozio_gallery_nano

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!