Menu

zoeken

180618 Aankondiging dorpsfeest doek uit frame IdskenhuizenOranjevereniging Idskenhuizen wordt, net als vorig jaar, in de aanloop naar het dorpsfeest geplaagd door vandalisme. Een jaar geleden werd een tekstbord uit de grond getrokken en de poten vernield. Afgelopen weekend werd het aankondigingsdoek bij de Huisterheide uit het frame ontvreemd.

Het bestuur van de organiserende oranjevereniging laat weten de nieuwe vorm van vernieling als een 'grote teleurstelling' te zien en is woedend op de daders. ,,Blijkbaar vindt iemand uit de omgeving het nodig om iets waar veel tijd, energie en werk in wordt gestoken voor de tweede keer op rij te vernielen." Oranjevereniging Idskenhuizen is op zoek naar getuigen, die mogelijk iets hebben gezien. 

Het dorpsfeest van Idskenhuizen vindt aankomend weekend plaats. Op de borden worden de feestavonden van vrijdag (met artiest Sjouke van Kammen) en zaterdag (feestband Bamm Bamm) aangekondigd. Ook staan er onder andere een jeugdsurvival en een viswedstrijd op het programma.

(Foto: Oranjevereniging Idskenhuizen)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!