Menu

zoeken

amsterdamse dag 2018 45Eén dag per jaar ademt in Langweer de sfeer van Amsterdam. Een vrolijke braderie met Amsterdams muzikale klanken neemt dan bezit van het watersportdorp. De Buorren is een langgerekt Waterlooplein en de Stevenshoek wordt omgedoopt tot Leidseplein. De plaastelijke horeca zorgt voor gezellige terrasjes en ook de lokale ondernemers hebben een stand op de braderie.

Zaterdagavond wordt de Amsterdamse dag afgesloten met een Midzomeravondconcert. Bij de oude haven omlijsten de bigband Miss Jones en de nationaal befaamde zangeres Do het evenement muzikaal. De entree van dit midzomeravondconcert is gratis. De muzikanten beginnen om half negen te spelen.  

(foto's: De Zakenman)

 

 

 

 

amsterdamse dag 2018 1 kopieamsterdamse dag 2018 6 kopieamsterdamse dag 2018 14 kopieamsterdamse dag 2018 41amsterdamse dag 2018 43amsterdamse dag 2018 51amsterdamse dag 2018 85

 

 

 

 

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!