Menu

zoeken

nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 12Op een prachtige locatie, onder de klokkenstoel van Ouwtser-Nijega, kreeg de actie 'Nacht zonder dak', zoals in Sint Nicolaasga en omgeving, navolging onder de jongeren van de PKN-gemeente Ouwsterhaule - Scharsterbrug. Net als vorige week op Camping De Lytse Brekken, waar de jongeren van de PKN-gemeente op 'e Noed in kartonnen dozen de nacht doorbrachten, was ook de actie in Ouwster- Nijega voor de straatkinderen in Kenia.

Terwijl de jongeren en enkele ouders fanatiek bouwen aan hun kartonnen onderkomen, kijkt een tevreden Linda Wind op en bankje onder de klokkenstoel toe. Het streefbedrag van duizend euro is bijna gehaald en dat is voor de eerste keer een fantastisch bedrag. Nu al wordt er gesproken voor een vervolg in Ouwster-Nijega. 

(Foto's: De Zakenman)

 

 

 

 

 

nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 1nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 2nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 3nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 4nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 5nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 8nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 9nacht zonder dak ouwstr n 15 juni 18 11



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!