Menu

zoeken

1 4e dag 2018 44

Het weer leek donderdagmiddag behoorlijk dreigend. De vraag was of ook de laatste avond van de Sint Nykster avondvierdaagse wel doorgang kon vinden. Om vijf uur werden de weersberichten nog eens bekeken en besloot de organisatieom iedereen te laten starten voor de vijf kilometer.

Om zes uur klonk bij de sporthal het startschot en konden de ruim vijfhonderd deelnemers gelijktijdig beginnen aan de slotavond. Ruim een uur later kwamen de eerste deelnemers bij de finish bij Doniahiem aan. Vele toeschouwers verwelkomden daar de wandelaars. Voor iedere deelnemer was er een attentie. De kinderen kregen een warm welkom van de ouders en sommige gevallen een pake of beppe. Ook was er volop bewondering voor de deelnemers van Doniahiem, die allemaal een bloemetje kregen voor hun prestatie.

2018 werd daarmee geen vier- maar een driedaagse. Niemand die daar bij de slotavond nog om treurde. Met drie prachtige avonden is dat een groot compliment voor de vele vrijwilligers.

(Foto's: De Zakenman)

Hieronder een foto impressie van de avondvierdaagse 2018

ozio_gallery_nano

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!