Menu

zoeken

lamelos 2018 365

De jongeren van de Sint Nykster Toneelstichting hebben zaterdag van de eerste tot de laatste minuut de toeschouwer in een uitverkocht Zalencentrum weten te boeien. De negen jongeren zetten stuk voor stuk een geweldige prestatie op de planken met het hilarische stuk Lamalos.

Het verhaal speelt zich af in een psychiatrische kliniek voor welgestelden, die met sluiting wordt bedreigd. Na veel consternatie kent ook dit stuk een verrassend maar gelukkig einde. Regisseur Hielkje de Wolff heeft na maanden van voorbereidingen met haar enthousiaste ploeg een prachtige resultaat bereikt.

Vrijdagavond werd try-out van het stuk voor een enthousiaste groep jongeren van jeugdspoar gespeeld. Lamelos wordt nog twee keer opgevoerd. Alleen voor de voorstelling van zaterdag 3 februari zijn nog kaarten te verkrijgen. Zaterdag 10 februari is uitverkocht.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van der Leest Textiel en Mode aan de Gaastweg in Sint Nicolaasga.

(Foto's: De Zakenman)

lamelos 2018 485

lamelos 2018 489

 

lamelos 2018 627

lamelos 2018 704

lamelos 2018 792

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!