Menu

zoeken

180126 Brievenbus HeideDe brievenbus aan de Huisterheide in Sint Nicolaasga verdwijnt. Van de bus wordt onvoldoende gebruik gemaakt en wordt dus weggehaald in de grote 'schoonmaakactie' die PostNL de komende maand uitvoert.

Het postbedrijf haalt vanaf 17 februari in Friesland ruim tweehonderd brievenbussen weg. Meer dan een kwart van het totaal. De bus, die bij het parkeerterrein aan de Huisterheide staat, is de enige in het gebied van DeSintNykster.nl die volgens een overzicht van PostNL in de operatie sneuvelt. 

Omdat er steeds minder post wordt verstuurd, worden een groot aantal weinig gebruikte brievenbussen verwijderd. Volgens PostNL blijven er binnen de 'afstandeis' voldoende bussen over. De selectie is in overleg met onder meer ouderenbonden en netwerken voor chronisch zieken gemaakt.  

Op de brievenbus aan de Huisterheide is inmiddels een sticker geplakt, met de mededeling dat die binnenkort wordt verwijderd.

(Foto's: De Zakenman)

180126 Brievenbus Heide close



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!