Menu

zoeken

171211 Kerst LangweerMet een uitgebreid programma is Langweer de dagen voor kerst volledig in de sfeer van de feestdagen. Op 22, 23 en 24 december worden in het dorp de 'Warme Winteravonden' georganiseerd. 

Het centrum van Langweer staat op vrijdag 22 december vol met kraampjes waarin winterse producten aan de man worden gebracht. De Winterfair start om 15.00 uur en zal rond 21.00 uur eindigen. Ook is er ruimte voor particulieren uit het eigen dorp die wellicht lekkernijen, versieringen of iets anders willen verkopen of demonstreren.

Een dag later wordt er een Winterbarbecue georganiseerd bij het Wapen van Langweer. De Friese zangeres Anneke Douma verzorgt de muzikale omlijsting. De barbecue start om 19.00 uur.

De straten van Langweer zullen zondag 24 december in het teken staan van het kerstspel. Met medewerking van de hervormde kerk wordt door het dorm een wandeling gemaakt langs het verhaal van Jozef en Maria, die onderdak zoeken in de koude kerstnacht. De start is om 19.00 uur. 

(Foto's: Vereniging Promotie Langweer)

171211 Kerstspel Langweer



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!