Menu

zoeken

bedrijvenbezoek ovs 11Leden van de ondernemersvereniging OVS Sint Nyk brachten vrijdag een bedrijvenbezoek aan verenfabriek DTV Springs in Sint Nicolaasga. De ondernemers kijken geregeld bij elkaar in de keuken. Ook deze keer lieten zij zich uitvoerig informeren over wat er bij hun collega gebeurt.

Het bedrijf maakt hoofdzakelijk veertanden voor de landbouw, die vervolgens over de hele wereld worden verspreid. Ook andere typen veren, zoals bijvoorbeeld voor de industrie, worden in de fabriek in Sint Nyk gemaakt.

Het maken van de veren is veelal een automatisch proces, maar een aantal handelingen moet handmatig gebeuren. Ook het poedercoaten van de veren gebeurt in eigen beheer.

In groepen werden de ondernemers in de fabriek rondgeleid. Ze zagen het complete proces, dat met een rol staal begint en bij het eindproduct eindigt. De producten worden vervolgens verpakt en klaargemaakt voor verzending naar de klanten over de hele wereld.

(Foto's: De Zakenman)

bedrijvenbezoek ovs 4

bedrijvenbezoek ovs 6



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!