Menu

zoeken

171124 Mannenkoor DrachtenHet 120 leden tellende Interkerkelijk Mannenkoor Drachten verzorgt op zaterdag 9 december een Adventsconcert in Sint Nicolaasga. Samen met een solisten en begeleiders maakt dirigent Freddy Veldkamp er een bijzonder gevarieerde avond van.

Centraal tijdens het optreden in de Heilige Nicolaaskerk in Sint Nyk staat het thema Advent en de komende kerstdagen. Solo-optredens zijn er van dwarsfluitiste Marthe van den Berg en barton Gert Pannenkoek. Organist Jan Kroese en pianist Sebastiaan Schippers zorgen voor de begeleiding. De laatste is een van de beste organisaten van Nederland. Hij eindigde in 2016 als derde in een verkiezing van de Evangelische Omroep.

Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop te krijgen bij Van der Leest Textiel en Mode aan de Gaastweg 4 in Sint Nicolaasga of via www.imddrachten.nl.

Foto: IMD Drachten



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!