Menu

zoeken

14070758 MaeykehiemMaeykehiem Langweer is één van de kanshebbers in de goede doelenactie van opticien Specsavers. De stichting, die op het gebied van wonen, zorg en dagbesteding hulp biedt aan mensen met een verstandelijke beperking, hoopt voldoende stemmen te krijgen om uiteindelijk een duo-schommel aan te schaffen.

Zo'n schommel met een zitkuip maakt het mogelijk dat ook cliënten met een meervoudig beperking kunnen genieten van het vrije gevoel van schommelen. Maeykehiem Langweer valt onder de regio van de Specsavers-locatie in Heerenveen. Daar zijn in totaal zeven doelen aangemeld. Stichting Specsavers Steunt heeft geld beschikbaar voor verschillende doelen in de omgeving van de locaties. Op basis van het aantal stemmen wordt er per winkel een top drie bepaald. Tot 30 november kan er worden gestemd. Het winkelteam kiest uiteindelijk de winnaar uit de top 3.

Via deze link komt u op de 'Goede doelen'-pagina van Specsavers Heerenveen

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!