Menu

zoeken

maeykehiem 24Een droom ging dinsdag in vervulling. Bewoners en begeleiders van Bouwen 29 van Maeykehiem gingen als VIP's in een twaalfpersoons Party Hummer, compleet met sterrendak, minibar en muziekinstallatie naar Drachten.Daar lagen namelijk prachtige cadeaus voor de tuin te wachten.

De uitreiking vond plaats in het kader van 'Een Wens Voor Je Medemens 100', waar Accon AVM Accountantsgroep vanwege van hun honderdjarig bestaan honderd wensen vervuld. De groep ging, als filmsterren, in Drachten over de rode loper.

De ingestuurde wens kwam van Folkert en Sietie Gietema, de ouders van één van de bewoners van Bouwen 29. In Drachten werden de cadeaus voor de groep onthuld. Sfeerlampen, palmplanten, twee grote zitzakken, een grasmat en een schaduwdoek. Cliëntcoördinator Tessa Paulides sprak na afloop over ,,een superavond voor de bewoners en prachtige cadeaus voor de tuin”.

(foto's: De Zakenman)

maeykehiem 30

maeykehiem 8



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!