Menu

zoeken

171025 Tryater Wat jo willeEen enquête onder de bezoekers gaat het verloop de voorstelling van Tryater op donderdag 9 november in Het Zalencentrum in Sint Nicolaasga bepalen. Vooraf wordt aan het publiek gevraagd wat zij graag wil zien. Geïnspireerd op alle opvattingen en ideeën gaan de vier acteurs op een komische manier om met de ingrediënten voor de theateravond.

De voorstelling heet toepasselijk ‘Wat jo wolle’. Acteurs zijn Lourens van den Akker, Aly Bruinsma, Nynke Heeg en Ali Zijlstra. Centrale vraag tijdens de avond is of het lukt om iedereen te geven wat die wil. ,,‘Wat jo wolle’ giet foar my oer hoe yngewikkeld it wêze kin dat wy minsken allegearre wat wolle, en hoe't it de muoite wurdich bliuwt om mei elkoar te sykjen nei in wize om by inoar te kommen”, legt regisseuse Tatiana Pratley uit.

Kaarten zijn te koop via Tryater.nl of bij Jumbo Altenberg en Van der Leest Textiel&Mode in Sint Nyk.

(Foto’s: Kamerich & Budwilowitz/EYES2)

171025 Tryater Wat jo wille variant



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!