Menu

zoeken

171008 Janika Bax BoerinnenkalenderJanika Bax uit Sint Nicolaasga is één van de twaalf boerinnen, die een plekje hebben gekregen op de Boerinnenkalender. De foto van de Sint Nykster is op april gekomen.

De kalender werd afgelopen vrijdag gepresenteerd in het Gelderse Wilp. De boerinnen werden met een limo naar de presentatie gebracht. Janika Bax loopt stage bij melkveehouders Jan en Lammert Postma in Teroele. Op aandringen van hun heeft ze zich aangemeld. Uit de 214 aanmeldingen werd Bax uitgekozen als één van de 35 kanshebbers, die een motivatiefilmpje moesten maken. Dat deed zij op een paard en daarmee wist ze de jury te overtuigen. 

De Boerinnenkalender is bedacht om het vooroordeel over boerinnen uit de wereld te helpen. Met de foto's laten ze zien dat de dames niet lomp of mannenlijk, maar ook sexy en charmant kunnen zijn.

(Foto boven: De Zakenman)

171008 Janika Bax Boerinnenkalender limo

(Foto: Rudi Postma)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!