Menu

zoeken

010917 inschrijven survival 28

Ruim voor zeven uur stonden vrijdagavond de eerste inschrijvers voor de elfde Sint Nykster brandweer survival voor de deur van de brandweer garage.  De teams kregen precies  een uur de tijd om zich in te schrijven. Ruim voor het sluitingsuur was de lijst compleet met zestig deelnemende teams. De survival wordt dit jaar in de nacht van  17 en 18 november gehouden

 

 

De survival wordt om de twee jaar georganiseerd door de Sint Nykster brandweer en is nog steeds een geweldig succes. Dit jaar opvallend veel nieuwe jeugdige teams bij de inschrijving al waren ook dit jaar weer oude bekenden .  De winnaars van de twee voorgaande edities ‘No Name ‘ melden zich en gaan dit jaar voor de derde keer voor de hoofdprijs.  Al eerder kregen zij deze kans maar door het niet inleveren van de nood enveloppe misten zij de eerste plaats. Ook ruim op tijd waren de Breggebikkels uit Scharsterbrug, zij doen dit jaar voor de elfde keer mee in nagenoeg de zelfde samenstelling.

(foto's de Zakenman)

010917 inschrijven survival 13

010917 inschrijven survival 35



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!