Menu

zoeken

170826 Beatles 001Het succes van het Jakarta-Langweer Festival krijgt navolging als de aftrap van de Langwarder Merke. Op woensdag 30 september geven de Indonesische Beatles een concert op de Buorren. 

Langweerder ondernemer Bartele Santema organiseerde vorig jaar het festival. Hij heeft op Jakarta verschillende ondernemingen, waaronder horecazaken opgezet. Voor zijn vijftigste verjaardag bedacht hij het Jakarta-Langweer Festival en haalde onder ander de Beatles uit Indonesia naar het watersportdorp. 

Om 20.00 uur vangen de artiesten in de openlucht ter hoogte van het Wapen van Langweer aan.Kaarten zijn in de voorverkoop bij De Drie Zwaantjes, De Tapperij en Wapen van Langweer voor 7,50 euro. Aan de deur kosten de kaarten tien euro.

De Langwarder Merke begint donderdag 31 augustus 2017 met een optocht en duurt tot en met zondag. Naast de optocht zijn er diverse andere activiteiten, zoals de kermis, volksspelen en muziek.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!