Menu

zoeken

170804 Logo BurendagTwee buurten in het gebied van DeSintNykster.nl hebben zich tot dusver aangemeld voor de elfde editie van Burendag. Dat is de helft minder in vergelijking met het aantal dat zich vorig jaar rond deze tijd op papier stond.

Koffiegigant Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren ieder jaar de Burendag. Dit jaar vindt die op zaterdag 23 september plaats. Doel is om de cohesie tussen de buurtbewoners te verbeteren. Voor de activiteiten, die worden georganiseerd, ligt maximaal vierhonderd euro klaar om plannen uit te kunnen voeren. Buurten kunnen zich tot 18 augustus daarvoor aanmelden.

Volgens de landelijke organisatie zijn er in ons gebied alleen activiteiten in Sint Nicolaasga aangemeld. Op de Dobbeleane gaan de buurtbewoners een spectaculaire tienkamp doen. Op De Pit heeft de buurt zelfs meerdere activiteiten voor de bewoners in petto. Er is een kofferbakverkoop, een stormbaan en een barbecue als afsluiting gepland.



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!