Menu

zoeken

290717 bingp 24Het gezellige restaurant op de camping Blaauw was zaterdagavond tot de laatste stoel bezet met campingasten en liefhebbers uit de regio voor de wekelijkse bingo. Gedurende de zomermaanden organiseert Ed Luttikhuis van de Blaauwpleats een bingo met allemaal prachtige prijzen.

De bingoleidsters Irma de Vries en Mirjam Kramer beginnen klokslag half negen en laten eerst al de prachtige prijzen zien die men kan winnen. Aan de hoge tafel hebben drie generaties Douma een plaatsje gevonden en Pake Jan Douma heeft alvast een beerenburgje besteld. Zenuwachtig test hij de pen voor de zoveelste keer.

Aan de lange tafels allemaal families. Jong en oud doet gezellig mee. De eerste ronde gaat voor de bovenste rij en al snel roept er iemand Bingo. Irma en Mirjam controleren de cijfers en alles klopt. De speelster is blij met een prachtig tekenset met allemaal kleurpotloden en stiften. De volgende prijs gaat naar de onderste rij een ook hier Bingo . Een prachtige boorset valt de gelukkige ten deel.

Zo gaat het de hele avond door en met enkele pauzes zijn alle prijzen op het einde van de avond van de tafel. Irma roept de mensen op voor om komende zaterdag  5 augustus voor de volgend Bingo avond. ,,Nieuwe ronde en nieuwe kansen", roept ze door de zaal. 

(Foto : De Zakenman)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!