Menu

zoeken

200717 afscheid leraren klimmerbled 16Basisschool It Klimmerblêd heeft donderdag afscheid genomen van maar liefst drie leraren. Met het afzwaaien van juf Elly Wind, meester Jan Huitema en meester Siebrand Deen wordt er ook een punt achter stukje 'schoolgeschiedenis' gezet.

Elly Wind is pas op latere leeftijd in het onderwijs gestapt, maar heeft toch ruim tien jaar voor de klas gestaan bij It Klimmerblêd. Jan Huitema versleet bijna twintig van de ruim veertig onderwijsjaren op de rooms-katholieke basisschool. Siebrand Deen begon in 1975 op de Sint Aloysiusschool in Sint Nicolaasga en is ook negen jaar directeur van de rooms-katholieke school geweest. 

Het drietal stopt met werken. ,,De school sprak een groot dankwoord uit voor de inzet van deze drie mensen voor It Klimmerblêd. Zij hebben alle drie hun stempel gezet in de historie van de school", stelt directeur Sjors de Wolff. Op het schoolplein hebben de kinderen de leraren een passend afscheid gegeven. 

(Foto's: De Zakenman)

200717 afscheid leraren klimmerbled 12



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!