Menu

17062950 liggers ScharsterbrugKerkgangers uit Ouwsterhaule en Scharsterbrug hebben aankomende zondag een dienst op een bijzondere locatie. De tribunes, die voor de spectaculaire werkzaamheden bij het nieuwe snelwegtracé zijn geplaatst, zullen als kerkbanken voor een openluchtdienst van de PKN-gemeente dienen. 

Als thema is toepasselijk 'Blik op de weg' gekozen. ,,Bij de aanleg van het nieuwe knooppunt Joure worden deze week tribunes neergezet. Onze kerkelijke gemeente mag daar aanstaande zondag gebruik van maken voor een moment van bezinning in een openluchtdienst. Even stilstaan bij het werk aan de weg", legt predikant Arnold Vriend uit. 

Een ensemble van muziekvereniging Excelsior zal voor de muzikale omlijsting zorgen. De dienst begint 's ochtends om half tien. Kerkgangers wordt gevraagd om op de fiets of lopend naar het bijzondere uitkijkpunt te komen. Mochten de weersomstandigheden een openluchtdienst niet toe laten, dan wordt er uitgeweken naar de kerk in Ouwsterhaule. 

(Foto: Noordoost.nl)Beste lezer van DeSintNykster.nl,

Fijn dat je onze berichten leest! Houd dit unieke nieuwsmedium in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl.

Ja, ik word Vriend!