Menu

zoeken

170324 Foto uit 2017 Vijf generaties LangweerdersVoor de tweede keer kon er bij een Langweerder familie een foto worden gemaakt van vijf generaties. Net als in 1990 is er na de geboorte van de jongste telg sprake van een betovergrootmoeder. 

Op de foto uit 1990 (onder) staan van links naar rechts betovergrootmoeder Froukje Bles-Meilof (93), overgrootmoeder Margje (Makke) de Jong-Bles (66), baby Steffan Velthuis, moeder Karin Ponne (22) en grootmoeder Froukje Ponne-de Jong (43).

Inmiddels is Steffan Velthuis zelf vader geworden en Makke de Jong-Bles geniet op haar 92ste van haar oude dag in zorgcentrum Doniahiem in Sint Nicolaasga. Met de geboorte van Fayenn Velthuis moest er natuurlijk opnieuw een vijf-generatie-foto worden gemaakt. 

Op de foto uit 2017 (boven) staan van links naar rechts vader Steffan Velthuis (26), bet-overgrootmoeder Margje (Makke)de Jong-Bles (92), baby Fayenn Velthuis, overgrootmoeder Froukje Ponne-de Jong (69) en grootmoeder Karin Ponne (48).

170324 Foto uit 1990 Vijf generaties Langweerders



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!