Menu

zoeken

03022017 jeugdspoar 1Met een bijzondere Ruil je rot – actie zijn leden van jongerensociëteit Jeugdspoar door Sint Nyk getrokken om zoveel mogelijk waardevolle spullen in te zamelen. Doel van de actie was om geld bijeen te krijgen voor het kamp, dat traditiegetrouw in het Hemelvaartweekend wordt georganiseerd.

De  maandelijkse avonden van Jeugdspoar trekken een groot aantal jongeren uit Sint Nyk en omstreken. Door de grote belagstelling moet er dit jaar naar een grotere accommodatie worden gezocht voor de 50 tot 60 kinderen, die mee op  het jaarlijkse kamp willen. 

Nadat de goederen waren  verzameld, kon er afgelopen week via de Facebook-pagina van Jeugdspoar op worden geboden worden. Een oude Sparta-brommer bleek de topper te zijn. Jitze Lindeboom werd de trotse eigenaar voor een bedrag van 320 euro. Een koelbox van bierbrouwer Hertog Jan werd goede tweede met een bedrag van 293 euro. De totale opbrengst van de Ruil je rot-actie is iets meer dan 1.300 euro.

Vrijdagavond konden de geboden goederen in clubgebouw De Wissel ophalen. De ploeg, die de brommer inbracht, won een BIOS-arrangement.

(Foto's De Zakenman)

03022017 jeugdspoar



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!