Menu

zoeken

2611216 spokentocht wissel 35Sint Nykster jeugdsociëteit De Wissel organiseerde zaterdag voor het eerst een spokentocht. Een dertigtal teams van jongens en meisjes melden zich aan voor dit nieuwe evenement.  

De jongeren beleefden in de ruim zeven-en-een-halve kilometer lange tocht door de bossen tal van schrik momenten . Het gegil van de meiden klonk was tot ver te horen en sommigen schrokken dusdanig dat ze in de sloot sprongen.

Bij Huisterheide kwamen bijvoorbeeld vier zombie-dames uit een rookgordijn en zetten zo alles in het werk om de deelnemers te laten schrikken. Met succes omdat verschillende deelnemers het op een lopen zetten. Ook de meest stoere jongens sprongen angstig opzij toen onverwacht, onder luid geblaf van honden, zij in het pikkedonker bij de benen werd grepen.

Na ruim twee uur griezelen werd in De Wissel nog lang nagesproken over de vele angstige momenten in de nachtelijke uurtjes.

(Foto's: De Zakenman)

 

2611216 spokentocht wissel 4

2611216 spokentocht wissel 49

2611216 spokentocht wissel 26



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!