Menu

zoeken

99070817 OntbijtSupermarkt Jumbo Altenburg uit Sint Nicolaasga verzorgt aankomende zaterdag een ontbijt in de Doniahal van Sint Nicolaasga. Het gesponsorde ontbijt voor het goede doel wordt geserveerd in het kader van het jubileumevenement van volleybalvereniging SNVV. De club bestaat zestig jaar.

Van acht tot tien uur 's ochtends kunnen deelnemers plaatsnemen. Zij betalen vijf euro. De opbrengst wordt opgeteld bij alle andere inkomsten. SNVV organiseert een herfstmarkt, een 24-uurs volleybaltoernooi, een dienstenveiling en andere zaken. In de sporthal wordt ook een bruin café gerealiseerd. Kramer AV uit Langweer/Scharsterbrug sponsort het feestgedeelte. Die zorgt er voor dat de tl-lampen uit gaan en plaats maken voor sfeerverlichting.

Het muziekprogramma is uitgebreid. Op vrijdagavond is er een optreden van koor Meiinoar, aangevuld met een bekend Sint Nykster trio onder leiding van Wim van der Wal. Zaterdag zorgt het Shantykoor de Headammers vanaf 15.00 uur voor de muzikale omlijsting van het matinee. Na de dienstenveiling staat de talentvolle Sint Nykster troubadour 'IkWillem' op het podium. Partyband KeK sluit het evenement zaterdag vanaf 21.30 af.

De artiesten treden gratis op en de bedrijven verlenen hun diensten als sponsoring, om een zo groot mogelijke opbrengst te genereren. Ook de inkomsten van de consumpties worden bij het totaal opgeteld. Het geld gaat uiteindelijk naar het Foppe Fonds, dat zich inzet voor gehandicaptensport. 

Lees ook: Volleybalfeest foar goed doel

(Archieffoto: Noordoost.nl)



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!