Menu

zoeken

170916 jeugdspoar seizoen opening 11Vrolijke gezichten bij de opening van het Jeugdspoar seizoen zaterdagavond in de Wissel. Voor de opening van het nieuwe seizoen had Jeugdspoar een "After Summerparty" georganiseerd. De jonge enthousiaste bestuursleden konden bij  de seizoensopening maar liefst 65 jongens en meisjes verwelkomen waarvan 46 voor de eerste keer.   Vrijdagavond waren de ouders van de eerstejaars leden uitgenodigd en er werd uitleg gegeven over de maandelijkse activiteiten van de jongerenvereniging .

De jongerenvereniging is opgericht met het doel de jeugd van 12 tot 16 jaar van Sint Nyk en omgeving te vermaken en worden geleid door jonge bestuursleden die  zelf allemaal lid van Jeugdspoar zijn geweest.  Het wordt dit jaar weer seizoen  met diverse hoogtepunten. In de herfst vakantie wordt voor de tweede keer door  Auschwitz bezocht en wordt komend voorjaar in het hemelvaart weekend  het seizoen afgesloten met het Jeugdspoar kamp. Daarnaast wordt er elke maand een activiteit voor voor de jeugd georganiseerd.

.

(foto's: De Zakenman)

170916 jeugdspoar seizoen opening 29

 



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!