Menu

zoeken

05082016 flyboard langweer 2Vrijdagavond werd in de oude haven van Langweer een flyboard demonstratie georganiseerd. De vereniging promotie Langweer organiseerde dit nadat de traditionele ringrijderij daags na het skûtsjesilen geen doorging  doordat er te weinig deelnemers zich hadden aangemeld.  Flyboarden is enorm populair als demonstratie sport en in de haven van Langweer werd het een prachtige demonstratie waarbij sprongen hoog boven het water uitgevoerd. Bedrijven springen in dit spektakel op het water in en organiseren ook diverse clinics waarbij liefhebbers het ook kunnen proberen.

Zo kreeg de Sint Nykster Arjan Postma een clinic cadeau van zijn vriendin en als volleerd acrobaat wist hij zich prima "staande" te houden. Arjan is inmiddels zo enthousiast geworden dat hij zijn vrienden heeft uitgedaagd om ook een de waterschoenen aan te trekken.

 (foto's: De Zakenman)

05082016 flyboard langweer 1

05082016 flyboard langweer 5

05082016 flyboard langweer 3



Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!