VVI algemeenMEPPEL - Voor de vierde maal op rij heeft het eerste voetbalteam van VVI niet weten te winnen. Zaterdag gingen de Idskenhuisters in en tegen Meppel met 4-1 onderuit.

Al na één minuut kwamen de oranjehemden op achterstand, waardoor ze een verloren wedstrijd dreigden te spelen. De eerste helft verliep rommelig. Vijf minuten voor de rust bracht Daniël Kleiterp de score toch weer gelijk.

VVI wilde de rug rechten, maar toch keek het elftal alweer snel tegen een achterstand aan. Na zes minuten in de tweede helft was het FC Meppel, dat weer op voorsprong kwam. Een dikke vijf minuten later werd zelfs de 3-1 gemaakt en was de wedstrijd gespeeld. De thuisploeg bleef combineren en was ook de sterkere. Na een aanval over verschillende schijven kwam ruim tien minuten voor het eindsignaal de eindstand op het scorebord.

In de derde periode is er geen team, dat slechter presteert dan de oranjehemden uit Idskenhuizen. Voor VVI zal het daarom een opluchting zijn, dat zij zich inmiddels al veilig heeft gespeeld. Met nog drie wedstrijden voor het eind valt er niets meer te winnen en niets meer te verliezen. Toch zullen de spelers geen moeite hebben om zich op te laten voor de streekderby van volgende week op eigen veld tegen CVVO uit Lemmer. Beide teams hebben dertig punten en zijn dus aan elkaar gewaagd.

(Archieffoto: De Zakenman)