Menu

02042952 Foto DSN met tekst DSN.nl Merke advertentie kleinDeSintNykster.nl brengt de komende weken alle nieuws over de Allegorische Optocht en festiviteiten tijdens de jaarlijkse Merke. Adverteerders krijgen dan extra mogelijkheden om op opvallende plaatsen te adverteren. Bovendien krijgen ze tien procent korting op alle tarieven als ze tussen nu en de laatste Merke-dag hun advertentie boeken.

Meest in het oog springt een speciale advertentiebalk voor banners over de hele breedte van de pagina. Daarnaast kunt u uw eigen plekje kopen onder de berichten die de komende weken verschijnen.

De ervaring leert dat het nieuws over de Sint Nykster Merke en de drukbezochte optocht grote aantallen extra bezoekers oplevert.

Kom met een speciale actie, maak een opvallende banner of advertentie en krijg alle aandacht van de lezers van DeSintNykster.nl

Cijfers
De vaste bezoekersschare van DeSintNykster.nl is sinds de start flink gegroeid en blijft momenteel gestaag. Met meer dan een miljoen.paginaviews per jaar - dik 20.000 per week - is de nieuwswebsite meer dan drukbezocht. 

Meer informatie over advertentietarieven vindt u hier.Help De Zakenman en DeSintNykster!

Fijn dat je onze berichten op DeSintNykster.nl en in De Zakenman leest! Houd beide unieke nieuwsmedia in de lucht en betaal een jaarlijkse bijdrage als Vriend van DeSintNykster.nl en De Zakenman.

Ja, ik word Vriend!